LOADING

Type to search

Aben bag Blogblog.dk

Blogblog er ejet, bestyret og drevet 100% af Jakob WarfvingeEt billede af jakob Warfvinge

Denne blog er blevet startet, fordi jeg egentlig gerne ville lave en blog, hvor jeg kunne lege med WordPress. Eftersom jeg er det, de unge kalder en “basic bitch” og interesserer mig for max 3 ting her i livet, hvoraf én af dem er Online Marketing, valgte jeg at starte en blog om blogging (også kendt som Influencer Marketing, uhh – se mig, jeg kan faglingo).

På denne blog vil du finde mine manglende evner indenfor WordPress – jeg har brugt 494 DKK på et “nemt” WordPress tema og brugte stadig 3 timer på at fatte at hvordan jeg ændrede menupunkterne (det var lavet som kategorier 😉 ), jeez louis!

Hernæst vil du kunne finde forskellige guides til hvordan DU bliver stjerneblogger, vi starter helt på bunden med “the basics” og så ender vi ud i noget helt vildt fedt.
Efterfølgende vil den dygtige læser bemærke at der er noget der hedder “Tips og Tricks” – her vil (suprise) være tips og tricks galore. Jeg planlægger at lave tips til ALT det du kan finde på at søge på google efter. Svaret er JA, der kommer (på et tidspunkt) 1500 ord om hvordan du laver dine Macarons (Fransk for makroner) PERFEKTE.

Slutteligt vil jeg forsøge mig med den ædle disciplin at spørge folk der er klogere end mig om ting de ved mere om end mig – jeg vil således tage kontakt til adskillige bloggere for at høre om deres syn på tilværelsen og hvad der gør dem til en god blogger. Måske jeg på et tidspunkt også interviewer en dansklærer om den ædle kunst at sætte kommaer, for det fatter jeg hat af.

Forresten er de to andre ting sport (#BeRedSeeRed & #KSDH) og film (Der kan godt ske at dukke en sviner op af  den nye Star Wars hist og her). Det er dog flydende, da jeg overvejede at lave en blog om gin engang – jeg kan også rigtig godt lide gin.